Next level methode - Inbition
856
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-856,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

NextLevel methode: Groeien door doen

Ieder bedrijf dat groeit gaat door dezelfde fases en elke fase kent z’n eigen uitdagingen en aanpak. Herkennen in welke fase jouw bedrijf zich bevindt is niet altijd even makkelijk. Je wordt in beslag genomen door dagelijkse beslommeringen en van afstand kijken is moeilijk.

 

Groeien gaat vaak gelijkmatig en het bedrijf groeit mee. Maar gaandeweg merk je dat het niet meer gaat als voorheen. Onderwerpen worden complexer, de organisatie lijkt alleen maar chaotischer en het onrustige gevoel neemt toe. Het bedrijf verandert en je vraagt af waar het aan ligt. Aan welke knoppen kun je en moet je draaien? Hoe richt je je organisatie beter in? En hoe financier je dat? Wij zijn er om de duidelijkheid te scheppen die leidt tot rust.

Verkennen en realiseren

Met onze NextLevel methode ontdekken we samen in welke fase het bedrijf zich bevindt. We brengen de organisatie in 4 stappen in kaart, maken jouw groeiambities concreet, bepalen de impact ervan en vertalen dit naar een duidelijk actieplan. Daarna zijn we er ook om het plan in de praktijk te realiseren.

Elk willekeurig moment beginnen

De NextLevel aanpak kun je op elk willekeurig moment van de 4 stappen beginnen. Zijn de uitdagingen in de dagelijkse praktijk lastig te managen en word je geleefd door de waan van de dag? Dan is onze eerste stap grip krijgen om weer proactief te kunnen sturen in plaats van reactief te reageren op alles dat voorbij komt. Dit geeft rust en overzicht en stelt je instaat om naar de toekomst te kijken.

Groeiambitie in beeld brengen

Samen maken we van je ambitie een duidelijk eindbeeld. Dat toetsen we op financiële haalbaarheid.

Groeiambitie concreet maken

Met je eindbeeld als uitgangspunt, maken we een heldere propositie en een concreet businessmodel

Organisatie laten meegroeien

Dit businessmodel projecteren we op jouw organisatie en vertalen het naar een krachtige groeistrategie, met meetbare doelen en duidelijke mijlpalen.

Groei in de praktijk realiseren

Gezamenlijk realiseren we deze groeistrategie. Wij ondersteunen de organisatie in de dagelijkse praktijk met onze ruime kennis en ervaring.

Onze aanpak is allesomvattend. We leren elkaar gaandeweg goed kennen en staan naast je. Dat doen we niet op afstand maar hands-on bij je in de praktijk totdat we je doelen bereikt hebben.