Team - Inbition
858
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-858,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Team

Je werkt samen met een team van experts.

We hebben ieder ons eigen domein; daardoor zijn we allemaal anders maar vullen we elkaar naadloos aan.

Laurens Oppers

“Zorgt ervoor dat de focus in het team op de doelen gericht blijft”
Laurens is een creatieve hervormer en gedreven om alles wat hij doet, goed te doen. Hierdoor kan hij knelpunten in je organisatie en de oplossing daarvoor meteen herkennen en vertalen naar realistische doelen. Hij blijft rustig en objectief in tijden van onrust en zorgt ervoor dat de focus van het team op de doelen gericht blijft. Hij is zich daarbij bewust van de intermenselijke aspecten. De ambitie van Laurens is om ondernemers, die zich in een groeiproces bevinden, te helpen en te begeleiden om succesvol te zijn.

stuur bericht

Bart Stomphorst

“Helpt kansen en mogelijkheden optimaal te benutten”
Bart is een ondernemer ‘pur sang’. Met zijn charisma en aanstekelijke enthousiasme weet hij mensen te inspireren en uit te dagen. Zijn motto “denk groot en begin klein”. Als ondernemer herkent hij feilloos de uitdagingen van een onderneming en brengt deze gedreven onder de aandacht. De ambitie van Bart is om de kansen en mogelijkheden van een onderneming optimaal te benutten door de ondernemer te stimuleren en uit te dagen. Zijn ruime kennis en ervaring en zijn scherpe uitdagende stijl maakt hem tot een ideale sparringpartner.

stuur bericht

Mark Lander

“Vertaalt analyse naar concrete doelen”
Mark is een communicatieve realist die elke uitdaging ontrafelt totdat hij deze helemaal doorziet. Als geen ander weet hij zijn vinger op de zere plek te leggen. Zijn scherpe blik, gecombineerd met zijn verbale kracht en humor, zorgen ervoor dat de kern van elk vraagstuk ook daadwerkelijk op tafel komt te liggen. De resultaten van zijn analyse vertaalt hij naar concrete doelen, welke hij vervolgens gedreven weet om te zetten naar succes.

Sabrina Barmentloo

“Heeft een focus op resultaat met een hands-on mentaliteit”
Sabrina is een professional met focus op resultaat en passie voor branding, marketing en business development vraagstukken. Ze kent veel verschillende organisaties en branches en de opgedane best practices, gecombineerd met een hands-on mentaliteit, brengt ze met zich mee.

stuur bericht

Roel Janssen

“Organiseert het pad van idee naar implementatie”
Roel is altijd op zoek naar mogelijkheden om structuur aan te brengen. Hij organiseert het pad van idee naar implementatie en helpt bedrijven om op basis van een projectmatige aanpak in actie te komen. Of zoals een opdrachtgever het ooit heeft samengevat: “Roel zorgt voor orde in mijn chaos”

stuur bericht